Espanjalaiset lihapullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400 g    552 kcal75 g0 g28 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Persilja 50 g  25 rl 14 kcal0,7 g0,6 g0,1 g4 g
Basilika, kuivattu 1.5 g 1,5 tl3/4 rl 3,8 kcal0,2 g0,3 g0,1 g0,6 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipuli 7 g1,8 kpl   7,6 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
543 g    750 kcal86 g21 g34 g6,3 g
Ravintosisältö / annos136 g    188 kcal22 g5,3 g8,5 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    138 kcal16 g3,9 g6,3 g1,2 g
Imeytä korppujauhot veteen ja lisää kulhoon kananmuna, mausteet ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi.

Pyöritä uunipellille pieniä palloja taikinasta ja paista 200 `c niin kauan, että ovat sopivan kypsiä.

(Leikkaa yksi puoliksi ja tarkista siten ovatko kypsiä.

Pitää olla tasaisen harmaan/ruskea)