Tonnikalalasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)500 g    210 kcal8 g43 g0,5 g0 g
Arkijuusto, Valio [330kcal]100 g13 kpl   330 kcal27 g0 g24 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 300 g 60 tl20 rl 80 kcal10 g9 g0 g0 g
Lasagnelevy, Myllyn Paras120 g    420 kcal16 g84 g1,8 g3,6 g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)300 g    492 kcal75 g2,7 g20 g0 g
Herkkusieni säilyke 190 g32 kpl  3,2 dl32 kcal4 g0,4 g0,6 g4,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1510 g    1564 kcal140 g139 g47 g8,2 g
Ravintosisältö / annos252 g    261 kcal23 g23 g7,8 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal9 g9 g3,1 g0,5 g
Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.