Tonnikalaleivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g198 g    455 kcal13 g83 g3,4 g28 g
Tonnikala vedessä 140 g  14 rl2,6 dl146 kcal31 g0 g2,1 g0 g
Tomaatti 250 g2 kpl   57 kcal1,4 g8,6 g0,8 g3,5 g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)70 g8,8 kpl   189 kcal21 g0 g12 g0 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15 g 3 tl1 rl 11 kcal0,2 g1,7 g0,2 g0,6 g
Tilli, tuore 60 g  20 rl 18 kcal2,2 g0,5 g0,5 g1,3 g
Becel kevyt margariini 5g30 g    96 kcal0,5 g0 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
763 g    972 kcal70 g94 g29 g33 g
Ravintosisältö / annos127 g    162 kcal12 g16 g4,9 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal9 g12 g3,9 g4,3 g
Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle