Munakoisot, täytetyt

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Munakoiso, tuore200 g1/2 kpl  6,7 dl36 kcal1 g6,2 g0,4 g5 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50 g    150 kcal12 g0 g12 g0 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 200 g    276 kcal38 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
500 g    476 kcal51 g8,6 g26 g5,9 g
Ravintosisältö / annos250 g    238 kcal25 g4,3 g13 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal10 g1,7 g5,2 g1,2 g
Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.