Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl888 kcal0,9 g0,5 g100 g0 g
Sokeri128 g43 kpl32 tl11 rl1,5 dl518 kcal0 g127 g0 g0 g
Kaurahiutale 160 g  27 rl4 dl599 kcal23 g91 g12 g16 g
Kaurajauho 55 g  6,9 rl1 dl206 kcal8 g31 g4 g5,5 g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 100 g 20 tl6,7 rl1 dl38 kcal1 g6 g1 g0,6 g
Vanilla vaniljakastike gogreen400 g    840 kcal2 g84 g56 g2 g
Banaani, kuorittu 350 g2,8 kpl   305 kcal3,7 g64 g1,4 g6,3 g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 300 g43 kpl  4,3 dl223 kcal2,3 g47 g1,2 g3,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1618 g    3616 kcal41 g451 g175 g34 g
Ravintosisältö / annos135 g    302 kcal3,4 g38 g15 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    224 kcal2,5 g28 g11 g2,1 g
Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.