Miiluri

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g250 g    875 kcal33 g174 g4,3 g8 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)250 g    225 kcal41 g3,5 g5,5 g0 g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0,6 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100 g    300 kcal23 g0 g23 g0 g
Persilja 4 g  2 rl 1,1 kcal0,1 g0 g0 g0,3 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
909 g    1825 kcal101 g191 g72 g11 g
Ravintosisältö / annos227 g    456 kcal25 g48 g18 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    201 kcal11 g21 g7,9 g1,3 g
Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.