Jauhenlihapaprikapapupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Kidneypapuja chilikastikkeessa (Eldorado), annos 420g420 g    378 kcal24 g64 g2,9 g0 g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g370 g    130 kcal3,7 g25 g1,9 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Paprika vihreä 170 g1 kpl   36 kcal1,6 g4,3 g0,5 g3,2 g
Paprika punainen 85 g1/2 kpl   25 kcal0,8 g3,8 g0,3 g1,6 g
Paprika keltainen 85 g1/2 kpl   26 kcal0,8 g4,3 g0,2 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1585 g    1273 kcal108 g104 g46 g7,4 g
Ravintosisältö / annos528 g    424 kcal36 g35 g15 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    80 kcal6,8 g6,6 g2,9 g0,5 g
Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha.

Kaada sekaan pavut ja tomaattimurska.

Sekoittele ja lisää viimeiseksi joukkoon pilkotut paprikat.