Paimenen piirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Vihannessekoitus,pakaste(herne,maissi,porkkana, vihreäpapu)(lidl)300 g    222 kcal12 g38 g2,4 g9 g
Perunamuussi (oma tekemä)700 g    503 kcal12 g80 g14 g4,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1460 g    1627 kcal94 g121 g85 g15 g
Ravintosisältö / annos243 g    271 kcal16 g20 g14 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal6,5 g8,3 g5,8 g1 g
Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää jäiset vihannekset ja hauduta.

Mausta yrteillä ja mustapippurilla.

Samaan aikaan keitä perunat ja tee sitten niistä muussia.

Laita vuokaan pohjalle liha-vihannessekoitus ja levitä päälle perunamuussi.

Paista 200 astetta noin 30 min - niin, että muussin pinta ruskistuu hieman.