Possua vihanneksilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika punainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Kesäkurpitsa zucchini 160 g0,5 kpl   29 kcal0,9 g4 g0,6 g1,1 g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 400 g2/3 kpl   501 kcal84 g0 g18 g0 g
Ketsuppi, Felix20 g 4 tl1,1 rl0,2 dl18 kcal0,2 g4,2 g0,1 g0 g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 8 g  1 rl0,2 dl30 kcal0,4 g6,7 g0,1 g0,2 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 9 g3 kpl2,3 tl3/4 rl0,1 dl37 kcal0 g9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
750 g    656 kcal87 g31 g19 g4 g
Ravintosisältö / annos150 g    131 kcal17 g6,2 g3,8 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal12 g4,1 g2,6 g0,5 g
Pilko paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Voit laittaa myös valkosipulia.

Paista pannulla muutama minuutti.

Laita syrjään.

Marinoi liha soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla kasvisten paistamisen ajan.

Heitä liha kasvisten jälkeen pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää kasvikset pannuun ja paista pari minuuttia.

Tee soijakastikkeesta, ketsupista, suolasta ja sokerista kastike.

Sekoita tasaiseksi ja lisää pannulle.

Nauti riisin tai perunoiden kera, tai ilman.

Wokkipannulla tulee varmasti parempaa kuin tavallisella pannulla.