Hapankaalijauhislooda

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900 g 180 tl60 rl9 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22 g    62 kcal2,1 g4 g4,2 g0,1 g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g100 g    360 kcal8,5 g77 g2 g4 g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)400 g    72 kcal7,2 g7,2 g1,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1952 g    1210 kcal99 g96 g48 g7,4 g
Ravintosisältö / annos488 g    303 kcal25 g24 g12 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal5,1 g4,9 g2,4 g0,4 g
1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.