Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl40 g  6,7 rl1 dl136 kcal5,6 g22 g2,7 g4,4 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250 g 50 tl17 rl2,5 dl83 kcal8,3 g12 g0 g0 g
Pellavansiemenrouhe,Risetti10 g    50 kcal2,5 g3,3 g2,9 g2,8 g
Vehnälese 6 g  2 rl0,3 dl14 kcal0,8 g0,9 g0,3 g2,3 g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g150 g    105 kcal0,2 g26 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
456 g    387 kcal17 g64 g6,1 g10 g
Ravintosisältö / annos456 g    387 kcal17 g64 g6,1 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    85 kcal3,8 g14 g1,3 g2,1 g
100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.