Feta-parsakaalipiiras

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3250 g 50 tl17 rl2,5 dl163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Voi (perinteinen meijerivoi)125 g    900 kcal0,1 g0,1 g100 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Parsakaali, pakaste, Apetit200 g    42 kcal6,6 g3,8 g0 g5 g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g200 g    370 kcal44 g4 g20 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1277 g    2851 kcal117 g118 g210 g11 g
Ravintosisältö / annos160 g    357 kcal15 g15 g26 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    223 kcal9 g9 g16 g0,8 g
Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.