Ruispuolukkapuuro

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruishiutale 150 g  30 rl5 dl443 kcal13 g78 g3,8 g21 g
Puolukka 200 g  17 rl3,3 dl78 kcal0,9 g14 g1 g5,2 g
Canderel makeutusjauhe10 g    38 kcal0,3 g9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1860 g    559 kcal14 g101 g4,8 g26 g
Ravintosisältö / annos465 g    140 kcal3,6 g25 g1,2 g6,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    30 kcal0,8 g5,4 g0,3 g1,4 g
Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.