Lihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150 g2,5 kpl   114 kcal2,8 g23 g0,3 g1,5 g
Peruna, vanha, kuorittu 210 g3,5 kpl   160 kcal3,9 g33 g0,4 g2,1 g
Keittojuurekset, apetit300 g    78 kcal2,7 g14 g0,9 g6,9 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Vesi1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hirvenliha 350 g    393 kcal74 g0 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2540 g    754 kcal84 g72 g12 g11 g
Ravintosisältö / annos423 g    125 kcal14 g12 g2 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    30 kcal3,3 g2,8 g0,5 g0,4 g
Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)