Mariannesuklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g200 g    1440 kcal2 g2 g160 g0 g
Fariinisokeri200 g    812 kcal0 g200 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten45 g    149 kcal11 g20 g10 g5 g
Pandan tumma suklaa 150 g70 g    374 kcal3,4 g36 g22 g0 g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g100 g    525 kcal10 g53 g31 g0 g
Mantelirouhe, 1 rkl50 g    289 kcal11 g2,7 g25 g5,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
945 g    4203 kcal59 g330 g300 g11 g
Ravintosisältö / annos945 g    4203 kcal59 g330 g300 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    445 kcal6,2 g35 g32 g1,1 g
*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min