Uunipaprikat (täyte)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 240 g12 kpl   543 kcal38 g1,2 g43 g0 g
Voi 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl73 kcal0,1 g0 g8,1 g0 g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 100 g 25 tl10 rl1,2 dl92 kcal16 g2,5 g2 g0 g
Tonnikala vedessä 140 g  14 rl2,6 dl146 kcal31 g0 g2,1 g0 g
Herkkusieni säilyke 100 g17 kpl  1,7 dl17 kcal2,1 g0,2 g0,3 g2,4 g
Kermajuusto (Pohjanpoika)45 g    176 kcal11 g0,9 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
635 g    1046 kcal99 g4,8 g70 g2,4 g
Ravintosisältö / annos159 g    262 kcal25 g1,2 g18 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    165 kcal16 g0,8 g11 g0,4 g
Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.