Ruokaisa pannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g140 g    462 kcal17 g92 g3,4 g12 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Flora kevyt 40, annos 5g80 g    296 kcal0,4 g2,4 g32 g0 g
Kananmuna, kuoreton (mukaan)110 g    157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Maito, Ykkös800 g    328 kcal26 g38 g8 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
1360 g    2063 kcal71 g316 g56 g16 g
Ravintosisältö / annos151 g    229 kcal7,9 g35 g6,3 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    152 kcal5,2 g23 g4,1 g1,2 g
2dl vehnäjauhoja
2dl sämpyläjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl suolaa
1tl vaniljasokeria
1dl sokeria
85g rasvaa
2 munaa
8dl maitoa

Ensin kuivat aineet keskenään, sitten maito, munat ja sulatettu rasva.

Anna vetäytyä jonkin aikaa toisinaan sekoittaen.

Uunin keskitaso 200c ja n.35-45min.

Voit korvata kaikki jauhot sämpyläjauholla, näin tulee tosi täyttävää.

Tarjoa tuoreiden marjojen ja kevyen vannilliinivaahdon kera, NAM