Broileriappelsiinisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Appelsiini, kuorittu 392 g2,1 kpl   185 kcal2,2 g35 g1,2 g8,2 g
Punasipuli, kuorittu, 100g127 g2,3 kpl  1,4 dl34 kcal1,7 g6,1 g0,3 g2,2 g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g100 g    14 kcal1,4 g1,5 g0,2 g1,2 g
Herne 200 g   3,3 dl138 kcal10 g19 g0,8 g6,2 g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)200 g    130 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Rypsiöljy 7 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl62 kcal0 g0 g7 g0 g
Broilerinfileesuikale (Paistettu) (Atria)297 g    627 kcal80 g8,9 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1323 g    1189 kcal102 g80 g46 g18 g
Ravintosisältö / annos331 g    298 kcal26 g20 g12 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal7,7 g6 g3,5 g1,3 g
Paista hunajamarinoidut broilerifileesuikaleet kypsiksi, jäähdytä.

Kuori ja viipaloi appelsiinit.

Leikkaa viipaleet saksilla pienemmiksi palasiksi.

Hienonna punasipuli.

Revi salaatti.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta salaatti 0,5 tl:lla suolaa ja curryä, sekä ripauksella valkopippuria ja sokeria.

Voit tarjota kermaviilikastikkeen myös erikseen.