Kasvispata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kesäkurpitsa zucchini 250 g0,7 kpl   45 kcal1,4 g6,3 g1 g1,7 g
Paprika punainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Paprika keltainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,6 g0,1 g1 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)15 g    15 kcal1,1 g2,6 g0,1 g0,3 g
Oliiviöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow300 g    255 kcal14 g45 g1,5 g15 g
Herkkusieni säilyke 35 g5,8 kpl  0,6 dl5,9 kcal0,7 g0,1 g0,1 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
760 g    414 kcal19 g62 g8,1 g21 g
Ravintosisältö / annos152 g    83 kcal3,8 g12 g1,6 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    54 kcal2,5 g8,2 g1,1 g2,7 g
Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.