Pannukakku, ohut, rasvattomalla maidolla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Sokeri 18 g6 kpl4,5 tl1,5 rl0,2 dl73 kcal0 g18 g0 g0 g
Ruokasuola jodioitu 3.3 g 0,5 tl0,2 rl 0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
761 g    841 kcal44 g134 g13 g4,6 g
Ravintosisältö / annos48 g    53 kcal2,7 g8,4 g0,8 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal5,7 g18 g1,7 g0,6 g
Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Sekoita maito, munat, sokeri ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota n. 10 minuuttia.

Paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia, kunnes kakun pinta on kauniin kullanruskea.