Sitruunakana

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g1000 g    1300 kcal170 g11 g64 g0 g
Sitruuna 100g300 g    108 kcal1,8 g18 g3,3 g0 g
Lime, kuorittu, annos 50g50 g    18 kcal0,3 g1,1 g0,6 g1,4 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g0.1 g    0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32 g8 kpl   33 kcal2,5 g5,2 g0,2 g0,6 g
Timjami 2 g 2 tl1 rl 5,7 kcal0,2 g0,5 g0,1 g0,7 g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g15 g    48 kcal0,2 g12 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio 5 g0,5 kpl   15 kcal0,5 g0,7 g1,2 g0,1 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1607 g    1528 kcal176 g48 g69 g2,8 g
Ravintosisältö / annos402 g    382 kcal44 g12 g17 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal11 g3 g4,3 g0,2 g
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka