Jauhelihapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400 g   5,3 dl1282 kcal107 g0 g96 g0 g
Sipuli (kuorittu)125 g2,3 kpl  1,4 dl34 kcal1,6 g6 g0,3 g2,1 g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras35 g    94 kcal3 g18 g0,4 g4,7 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 115 g 23 tl7,7 rl1,2 dl52 kcal3,5 g5,5 g1,7 g0 g
Jauhelihamauste, annos 15g15 g    0,5 kcal0 g0,2 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
690 g    1462 kcal115 g30 g98 g6,8 g
Ravintosisältö / annos46 g    97 kcal7,7 g2 g6,6 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    212 kcal17 g4,3 g14 g1 g
- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa