Titan makaroonilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)200 g    700 kcal27 g131 g5,8 g6,4 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g500 g  33 rl5 dl175 kcal8 g35 g0,5 g7 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150 g    540 kcal42 g3 g41 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400 g 80 tl27 rl4 dl182 kcal12 g19 g6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1840 g    2440 kcal180 g193 g104 g15 g
Ravintosisältö / annos1840 g    2440 kcal180 g193 g104 g15 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal10 g10 g5,6 g0,8 g
Keitä makaroni vedessä lähes kypsäksi.

Kaada ylimääräinen neste tomaattimurskasta sihvilän läpi.

Paista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää siihen tomaattimurska.

Hienonna sipulit.

Sekoita makaronit, jauheliha ja sipuli uunivuokassa keskenään.

Valmista munamaito sekoittamalla maito ja kananmunat keskenään.

Lisää siihen himpun verran suolaa ja vähän pippuria, sekä oreganoa että basilikaa tuomaan makua.

Kaada munamaito uunivuokaan tasaisesti.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin alaosassa 200 asteessa n.40-45min.

Ja vola´, herkuttele salaatin kanssa!