Borssi porsaanliha

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)750 g    1200 kcal143 g0 g68 g0 g
Punajuuri 500 g6,3 kpl   192 kcal5 g35 g1 g13 g
Kaali, valkokaali200 g    42 kcal2,4 g6,8 g0,4 g4,2 g
Pavut,ruskeat suolaliemess170 g    170 kcal12 g26 g2 g37 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Porkkana, keskikokoinen 65g65 g1 kpl   18 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,6 g
Sipuli (kuorittu)80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125 g1 kpl   25 kcal0,8 g4,8 g0,4 g1,7 g
Chili paprika punainen5 g    2 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
2210 g    1986 kcal169 g119 g87 g61 g
Ravintosisältö / annos316 g    284 kcal24 g17 g12 g8,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal7,6 g5,4 g3,9 g2,8 g
Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.