Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu200 g    600 kcal8,2 g8 g60 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150 g 30 tl10 rl1,5 dl96 kcal4,8 g7,2 g5,3 g0 g
Katkarapu 80 g40 kpl  1,6 dl55 kcal12 g0 g0,9 g0 g
Sieni-sipulihakkelus 100 g  6,3 rl1,3 dl27 kcal1,5 g2,8 g0,4 g2,7 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2 g 0,4 tl0,1 rl 1,4 kcal0 g0,2 g0 g0,1 g
Selleri, annos 50g50 g    7 kcal0,5 g1,5 g0 g0 g
Tilli mauste2.3 g    0,4 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3 g    5,1 kcal0,2 g1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
587 g    792 kcal27 g21 g67 g2,8 g
Ravintosisältö / annos98 g    132 kcal4,5 g3,5 g11 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    135 kcal4,6 g3,5 g11 g0,5 g
Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.