Makaronilaatikko hirvestä alaSirkkis

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni(torino)500 g    1750 kcal65 g345 g13 g15 g
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g11 g    31 kcal1,7 g0,4 g2,5 g0 g
Soijarouhe, tumma/vaalea, Soyappetit15 g    48 kcal7,8 g4,2 g0,1 g2,4 g
Vesi750 g 150 tl50 rl7,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Hirvenjauheliha oma saalis400 g    448 kcal88 g0 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2217 g    2561 kcal176 g350 g53 g17 g
Ravintosisältö / annos2217 g    2561 kcal176 g350 g53 g17 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal7,9 g16 g2,4 g0,8 g
Ruskista hirven jauheliha rypsiöljyssä.

Keitä makaronit kasvisliemellä maustetussa vedessä ohjeen mukaan, lisää pippurit.

Sekoita makaronit ja ruskistettu jauheliha.

Kaada paistovuokaan Mausta aromisuolalla.

Kaada vesi-kananmuna seos päälle ja lisää tarvittaessa vähän vettä.

Sekoita vielä paistovuokassa kaikki sekaisin.

Paista.

Nauti