Intialainen kukkakaali

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 320 g0,5 kpl  8 dl77 kcal5,8 g7 g1 g7,4 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Valkosipuli 30 g7,5 kpl   33 kcal2,4 g4,9 g0,2 g0,6 g
Inkivääri, tuore, silputtu20 g    16 kcal0,4 g3,6 g0,2 g0,4 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 30 g 6 tl2 rl0,3 dl6,5 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Vesi50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Neilikka, annos 4g2 g    7,3 kcal0,1 g1,6 g0,1 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2 g    6,2 kcal0,2 g1,2 g0,1 g0,6 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2 g    7,3 kcal0,1 g1,6 g0,1 g0 g
Korianteri, annos 10g5 g    1 kcal0,1 g0,2 g0 g0,2 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
483 g    340 kcal10 g21 g22 g10 g
Ravintosisältö / annos242 g    170 kcal4,8 g11 g11 g5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal2 g4,3 g4,6 g2 g
Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.