Värikäs pastalaatikko
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Proteiinipasta, tumma, Torino | 200 g | | | | | 680 kcal | 46 g | 106 g | 7,4 g | 12 g |
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % | 400 g | | | | | 552 kcal | 75 g | 0 g | 28 g | 0 g |
Sipuli | 180 g | 3,3 kpl | | | 2 dl | 55 kcal | 2,3 g | 8,6 g | 0,4 g | 3,1 g |
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g | 200 g | | | | | 140 kcal | 6,4 g | 24 g | 1,4 g | 6,2 g |
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug | 700 g | | 140 tl | 47 rl | 7 dl | 264 kcal | 27 g | 36 g | 0,7 g | 0 g |
Kananmuna kuorineen punnittu | 180 g | 3 kpl | | | | 226 kcal | 20 g | 0,5 g | 16 g | 0 g |
|
| Koko resepti 6 annosta | 1860 g | | | | | 1917 kcal | 176 g | 175 g | 54 g | 21 g |
Ravintosisältö / annos | 310 g | | | | | 319 kcal | 29 g | 29 g | 9 g | 3,6 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 103 kcal | 9 g | 9 g | 2,9 g | 1,1 g |
Ainekset:
6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
Valuta hyvin.
2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.
Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.
Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.
3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.
Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.
Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.
Tarjoa vihreän salaatin kanssa.