Värikäs pastalaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino200 g    680 kcal46 g106 g7,4 g12 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400 g    552 kcal75 g0 g28 g0 g
Sipuli 180 g3,3 kpl  2 dl55 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g200 g    140 kcal6,4 g24 g1,4 g6,2 g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 700 g 140 tl47 rl7 dl264 kcal27 g36 g0,7 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 180 g3 kpl   226 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1860 g    1917 kcal176 g175 g54 g21 g
Ravintosisältö / annos310 g    319 kcal29 g29 g9 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    103 kcal9 g9 g2,9 g1,1 g
Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.