Makaronilaatikko pippurinen uunissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi22 g    62 kcal2 g1,5 g5,1 g0 g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g150 g    300 kcal15 g7,1 g23 g0 g
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)400 g    1400 kcal54 g262 g12 g24 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1902 g    2684 kcal142 g278 g108 g27 g
Ravintosisältö / annos476 g    672 kcal36 g70 g27 g6,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal7,5 g15 g5,7 g1,4 g
Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuori ja raasta porkkana.

Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto.

Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle.

Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita.

Kypsennä alatasolla n.45min.