Kreolilainen lihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g150 g    195 kcal32 g0 g6 g0 g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g25 g    4,5 kcal0,3 g0,9 g0 g0 g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)25 g    73 kcal5,8 g0,3 g5,3 g0 g
Siitakesieni 25 g2,1 kpl   6,6 kcal0,5 g0,6 g0,1 g0,8 g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)33 g    63 kcal0,5 g0,6 g6,6 g1,5 g
Paprika punainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Maustekurkku25 g1/4 kpl   4,1 kcal0,2 g0,8 g0 g0,5 g
Kuohukerma,valio,2dl75 g    255 kcal1,5 g2,3 g26 g0 g
Smetana, rasvaa n. 40 % 25 g 5 tl1,7 rl1/4 dl98 kcal0,5 g0,6 g11 g0 g
Voi 6 g 1,2 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0,1 g0 g4,9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
439 g    756 kcal41 g8,4 g60 g3,8 g
Ravintosisältö / annos110 g    189 kcal10 g2,1 g15 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    172 kcal9 g1,9 g14 g0,9 g
N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.