Makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)600 g    2100 kcal77 g418 g11 g19 g
Atria kevyt jauheliha700 g    1190 kcal133 g0 g70 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)98 g    353 kcal5,4 g75 g3,4 g5,4 g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio33 g    92 kcal3,1 g5,9 g6,3 g0,2 g
Mozzarella juustoraaste, valio150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
18 annosta
3581 g    4170 kcal257 g499 g123 g25 g
Ravintosisältö / annos199 g    232 kcal14 g28 g6,8 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal7,2 g14 g3,4 g0,7 g
Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.