Kaalilaatikko(karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, possu 16% rasvaa236 g    515 kcal43 g0 g39 g0 g
Kaali, valkokaali614 g    130 kcal7,4 g21 g1,2 g13 g
Sipuli 63 g1,2 kpl  0,7 dl19 kcal0,8 g3 g0,1 g1,1 g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g93 g    19 kcal2,3 g1,1 g0,5 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1206 g    1362 kcal58 g31 g110 g14 g
Ravintosisältö / annos302 g    341 kcal14 g7,8 g28 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal4,8 g2,6 g9 g1,2 g
Paista jauheliha valurautapannussa ilman rasvaa.

Lisää suikaloitu kaali ja sipuli, lopuksi sienikuutiot.

Kaada seos uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uunissa 170 astetta 1-1½ tuntiin vuuan koosta riippuen.