Paholaisenkakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.390 g  39 rl6 dl1365 kcal52 g265 g9 g15 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Piimä, rasvaton (Ingman)350 g    116 kcal12 g16 g0 g0 g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g150 g    1080 kcal1,5 g1,5 g120 g0 g
Neilikka, annos 4g4 g    15 kcal0,1 g3,2 g0,1 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15 g    47 kcal1,7 g9 g1,1 g4,2 g
Siirappi 140 g 20 tl7 rl1 dl422 kcal0,1 g104 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1219 g    3734 kcal67 g568 g131 g19 g
Ravintosisältö / annos81 g    248 kcal4,4 g38 g8,7 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    306 kcal5,5 g47 g11 g1,6 g
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)