Mussukan riisijauheliha mössö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 126 g  11 rl1,5 dl456 kcal10 g100 g0,7 g2,1 g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)400 g    960 kcal70 g0 g80 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Lihaliemivalmiste, pirkka, 11g/kuutio22 g    64 kcal2,4 g3,3 g4,6 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5 g    8,5 kcal0,4 g1,6 g0 g0 g
Tomaatti 750 g6 kpl   171 kcal4,2 g26 g2,3 g11 g
Kurkku,tuore 100g200 g1/2 kpl  4,4 dl19 kcal1,2 g2,8 g0,2 g0 g
Soijakastike 30 g 5 tl1,7 rl1/4 dl18 kcal1,6 g2,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1633 g    1724 kcal91 g141 g88 g14 g
Ravintosisältö / annos327 g    345 kcal18 g28 g18 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    106 kcal5,6 g8,6 g5,4 g0,9 g
Keitä riisi.

Paista 400g jauhelihaa ja kaksi sipulia.

Lisää kaksi lihalientä ja sopivasti sitruunapippuria.

Yhdistä keitetty riisi ja jauheliha.

Pilko tomaatit(6kpl) ja kurkku(n.

puolikas) kuutioiksi.

Lisää valmiiseen jauhelihariisimössö annokseen oman maun mukaan tomaattia ja kurkkua.

Lisää vielä soijakastiketta valmiiseen annokseen.