Banaanikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 175 g 35 tl13 rl1,8 dl1270 kcal2,1 g0,7 g142 g0 g
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu130 g2,2 kpl   164 kcal14 g0,4 g12 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai150 g  15 rl2,3 dl525 kcal18 g107 g3,2 g4,5 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5 g    18 kcal0,2 g4 g0,2 g0 g
Banaani, kuorittu 370 g3 kpl   322 kcal3,9 g68 g1,5 g6,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1100 g    3360 kcal39 g440 g159 g11 g
Ravintosisältö / annos110 g    336 kcal3,9 g44 g16 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    305 kcal3,6 g40 g14 g1 g
150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.