Broileririsotto wokissa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 170 g  14 rl2 dl616 kcal14 g134 g1 g2,9 g
Vesi350 g 70 tl23 rl3,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)600 g    660 kcal138 g0 g13 g0 g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 400 g   6,7 dl413 kcal14 g72 g4,2 g12 g
Kruunusekoitus parsa-, kukkakaali, porkkana Apetit (100 g)300 g    66 kcal5,1 g9 g0,6 g0 g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.4 g    4,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0 g
Persilja 10 g  5 rl 2,7 kcal0,1 g0,1 g0 g0,8 g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11 g    31 kcal0,9 g1,9 g2,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
2016 g    2013 kcal174 g225 g41 g18 g
Ravintosisältö / annos288 g    287 kcal25 g32 g5,9 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    100 kcal8,6 g11 g2 g0,9 g
1. Maustan fileesuikaleet kanafondilla ja broilerimausteella, annan maustua tunnin verran.

2. Laitan kuumaan wokkipannuun tilkan öljyä, lisään 1 tl currya, sipulisilpun, riisin ja hetken päästä liemen ja kanaliemikuution.

Jätän hiljalleen kiehumaan kannen alle, riisipaketin kypsennysaikoja seuraten.

3. Ruskistan broilerisuikaleet kevyesti ja lisään riisin päälle wokkiin.

4. Kuumennan herne-maissi-paprikavihannekset mikrossa ja sekoitan kypsän riisi-broileriseoksen joukkoon.

5. Kuumennan myös wokki- tai kruunuvihannessekoituksen mikrossa ja lisään ne väriä antamaan valmiin ruoan päälle.

Päälle reilusti persilja silppua.