Hollantilainen tonnikalavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 22 g2 kpl   67 kcal2,2 g7,5 g3,1 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 950 g 190 tl63 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Riisi, pitkäjyväinen, Uncle Ben ´s (keittämätön)305 g    1028 kcal23 g232 g1,2 g5,2 g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)200 g    190 kcal46 g0 g1 g0 g
Knorr hollandaisekastikejauhe (Knorr), annos 22g44 g    211 kcal4,8 g19 g13 g0,9 g
Voi (perinteinen meijerivoi)50 g    360 kcal0,1 g0,1 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1571 g    1856 kcal76 g258 g58 g6,3 g
Ravintosisältö / annos262 g    310 kcal13 g43 g10 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal4,8 g16 g3,7 g0,4 g
6 dl vettä
2 kalaliemikuutiota
3dl pitkää riisiä
2 pss hollandaisekastiketta (á 19g/knorr)
40 g voita
2 prk tonnikalaa
1dl juustoraastetta
tilliä

1. Keitä riisit kalaliemikuutiovedessä 12min.

Sammuta virta ja anna olla vedessä vielä 3 min.

2. Tee hollandaisekastike pussin ohjeen mukaan (tässä ohjeessa ei ole mukana kastikkeeseen vaativia aineksia) Rasva käytetään vuoan voiteluun.

3. Sekoita hollandaisekastike, tonnikala ja tilli riisiin ja laita koko seos vuokaan.

Päälle juustoraastetta.

4. Uuni 200 c n. 25-30 min.