Maissi-katkarapukeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5 g0,9 kpl   3,6 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Rypsiöljy 7 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl62 kcal0 g0 g7 g0 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maissi, pakaste (Spar) 200g400 g    444 kcal17 g78 g9 g0 g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)200 g    160 kcal33 g0 g2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1381 g    714 kcal52 g83 g20 g1,1 g
Ravintosisältö / annos345 g    178 kcal13 g21 g5 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    52 kcal3,8 g6 g1,5 g0,1 g
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1tl rypsiöljyä
7dl vettä
1 kanaliemikuutio
400g pakastemaissia
200g pakastekatkarapuja
1/4tl chiliä

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.

Kuullota niitä hetki öljyssä kattilassa.

Lisää kattilaan vesi, liemikuutio ja maissit (säästä n. 1dl koristeeksi).

Keitä keittoa n.10 minuuttia ja soseuta sitten sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi katkaravut, 1dl maissia ja chili.

Kuumenna keitto.