Helppo lohi-pinaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kalaliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1,1 g3,7 g1,5 g0,1 g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 500 g    358 kcal9 g72 g1 g5,4 g
Pinaattipakaste 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g2 g
Kirjolohisuikale (Pirkka)300 g    720 kcal54 g0 g54 g0 g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 300 g 60 tl20 rl3 dl113 kcal11 g15 g0,3 g0 g
Katkarapu 180 g90 kpl  3,6 dl123 kcal26 g0 g2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2141 g    1368 kcal105 g92 g60 g7,5 g
Ravintosisältö / annos357 g    228 kcal17 g15 g10 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal4,9 g4,3 g2,8 g0,4 g
HELPPO LOHI-PINAATTIKEITTO
(4 annosta)

Ainekset:

7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 ps (500 g) Pirkka perunasipulisekoitusta (pakaste)
1/2 ps (à 150 g) Pirkka pinaattia (pakaste)
1 pkt (300 g) kirjolohisuikaleita (sis.

suolaa 1 %)
3 dl maitoa
ripaus mustapippuria
(suolaa)

1. Kiehauta vesi kattilassa.

Lisää joukkoon liemikuutio, perunasipulisekoitus ja pinaatti.

Keitä noin 4 minuuttia.

2. Nostele kirjolohisuikaleet keittoon ja keitä pari minuuttia, kunnes kala on läpikuultamatonta.

3. Kaada joukkoon maito ja mausta pippurilla.

Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.