Broilerikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)300 g    330 kcal69 g0 g6,3 g0 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g5 g    37 kcal0,1 g0,1 g4 g0 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)250 g    88 kcal6,8 g12 g1,3 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Vesi750 g 150 tl50 rl7,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.4 g    4,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0 g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g85 g    300 kcal6,8 g63 g2,4 g0 g
Purjosipuli 50 g1/4 kpl   11 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1,1 g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100 g    250 kcal14 g3,4 g20 g0 g
Persilja 20 g  10 rl 5,5 kcal0,3 g0,2 g0 g1,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1680 g    1110 kcal100 g86 g40 g4,6 g
Ravintosisältö / annos336 g    222 kcal20 g17 g7,9 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal6 g5,1 g2,4 g0,3 g
1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua