Makaronipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Paprika punainen 200 g1,2 kpl   59 kcal1,9 g9 g0,8 g3,8 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Makaroni, tumma 165 g  21 rl3 dl593 kcal22 g108 g5 g10 g
Sipuli 80 g1,5 kpl  0,9 dl24 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Ruokakerma Valio 5%200 g    120 kcal2,4 g5,6 g10 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1290 g    1914 kcal105 g139 g101 g20 g
Ravintosisältö / annos430 g    638 kcal35 g46 g34 g6,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    148 kcal8,1 g11 g7,9 g1,5 g
Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.