Jauhelihamureke kikherneiden kera

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800 g    1328 kcal152 g0 g80 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100 g 20 tl6,7 rl1 dl64 kcal3,2 g4,8 g3,5 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Ketsuppi, Felix18 g 3,6 tl1 rl0,2 dl16 kcal0,2 g3,8 g0,1 g0 g
Soijakastike 18 g 3 tl1 rl0,2 dl11 kcal0,9 g1,7 g0 g0 g
Kikherne säilötty Bonduelle200 g    260 kcal13 g40 g6 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1191 g    1758 kcal176 g51 g95 g10 g
Ravintosisältö / annos119 g    176 kcal18 g5 g10 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    148 kcal15 g4,2 g8 g0,8 g
Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!