Italialaiset frikadellit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g400 g    320 kcal44 g12 g12 g0 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15 g    4,6 kcal0,3 g0,6 g0,1 g0,5 g
Aurinkokuivattu tomaatti30 g    54 kcal0,8 g3,6 g4,2 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Vesi50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Paprika, punainen100 g    26 kcal0,9 g4,6 g0,4 g2 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Basilika, tuore15 g    6 kcal0,5 g0,8 g0,1 g0,6 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200 g    50 kcal2,6 g8,4 g0,4 g0 g
Kasvisliemikuutio 5 g0,5 kpl   15 kcal0,5 g0,7 g1,2 g0,1 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1245 g    871 kcal64 g75 g34 g7,9 g
Ravintosisältö / annos208 g    145 kcal11 g13 g5,7 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal5,2 g6 g2,8 g0,6 g
Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.