Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g800 g    200 kcal8 g39 g1,6 g20 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)90 g1,6 kpl  1 dl24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g1,5 g
Tomaattimurska Eldorado390 g  26 rl3,9 dl78 kcal4,7 g14 g0,4 g5,5 g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g150 g    435 kcal50 g2 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1830 g    1401 kcal139 g59 g68 g27 g
Ravintosisältö / annos458 g    351 kcal35 g15 g17 g6,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal7,6 g3,2 g3,7 g1,5 g
Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.