Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g400 g    320 kcal68 g4 g4 g0 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Apetit vihannessekoitus annos 250g250 g    88 kcal6,8 g12 g1,3 g0 g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100 g    60 kcal1 g4,5 g4 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100 g    300 kcal23 g0 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1350 g    895 kcal104 g47 g33 g7,3 g
Ravintosisältö / annos338 g    224 kcal26 g12 g8,1 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal7,7 g3,5 g2,4 g0,5 g
Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.