Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g50 g    162 kcal25 g15 g0,3 g2,8 g
Tonnikala vedessä 150 g  15 rl2,7 dl157 kcal34 g0 g2,3 g0 g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g180 g    630 kcal24 g118 g5,2 g11 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300 g 60 tl20 rl3 dl99 kcal10 g15 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)30 g3,8 kpl   81 kcal9 g0 g5,1 g0 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna, keitetty 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1285 g    1434 kcal116 g151 g39 g15 g
Ravintosisältö / annos214 g    239 kcal19 g25 g6,5 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    112 kcal9 g12 g3,1 g1,1 g
Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis