Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK1.5g2.4kcal0.3g0g1.3g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g2.2g7.6kcal0.3g1.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g1.3g5.9kcal0.2g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g40kcal1.8g4.2g4.2g0g
Valittu annoskoko11g20kcal0.9g2.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g1.1g1.1g0g
Arvot/100g100g192kcal8.6g20g20g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146