Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 4.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Linssi, punainen, Go Green2.3g7.6kcal0.6g1.1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g37kcal2.8g2.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko11g18kcal1.4g1.3g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g173kcal13.2g12.3g6.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122