Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 2.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g26kcal1g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko11g13kcal0.5g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g119kcal4.6g1.9g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678