Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g14g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana206g63kcal7.4g4.2g1g2g
Valittu annoskoko103g32kcal3.7g2.1g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna52g16kcal1.9g1.1g0.3g0.5g
Arvot/100g100g31kcal3.6g2g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409